Integritetspolicy


Low Scores Golf värnar om din integritet. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgiftsansvarig är Jonas Bodén, Low Scores Golf (7604230032).

Lagen om personuppgifter, General Data Protection Regulation (GDPR), eller Dataskyddsförordningen på svenska, trädde i kraft den 25 maj 2018. Syftet är att hela EU ska ha en gemensam förordning för att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett sådant sätt att den enskildes personliga integritet vare sig kränks eller att personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt. Förordningen innebär också att den som lämnat uppgifter ska få större rättigheter att kontrollera sparade uppgifter.

Vid köp i webshopen på lowscoresgolf.se samlar vi in följande uppgifter:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Syftet med detta är för att vi ska kunna skicka ditt paket till rätt adress, se till att du får avisering till ditt mobilnummer eller mejladress.

Dessa uppgifter delas inte vidare till någon annan part. Undantag görs om vi av någon anledning skulle bli tvingade till detta enligt lag eller domstolsbeslut. Dina uppgifter sparas i minst 7 år enligt Bokföringslagen då de också utgör bokföringsunderlag. 

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter genom att kontakta oss på info@lowscoresgolf.se

Vid anmälan till nyhetsbrev samlar vi endast in mejladress för att kunna sända nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avanmäla din mejladress om du inte längre vill få våra nyhetsbrev.

Jonas Bodén - Low Scores Golf
Mariekällgatan 44
151 44 Södertälje

Sweden.